Ny fiskerestaurant åbner i Løkken

Kystbyen har for første gang fået en dedikeret fiskerestaurant: Restaurant VANDret. Satsningen er inspireret af et ønske om at udnytte den rige fisketradition, byen besidder

Hotel Løkken Strand har åbnet en ny restaurant, Restaurant VANDret. En dedikeret fiskerestaurant!

– Vores retter tager udgangspunkt i råvarer fra havet, fordi vi savner at se en restaurant fokusere på en så oplagt ressource som de fiskekuttere, der ligger lige nede ved vandet. Vi har længe drømt om at kunne åbne en restaurant der er eksklusivt fiskeorienteret, siger Christian Outzen, der sammen med Jette Nielsen ejer Hotel Løkken Strand.

Køkkenets kvalitet er også sikret, når parret genopliver deres samarbejde med en gammel bekendt i køkkenchefen Dennis Carlsen, som de tidligere har arbejdet sammen med.

Hans erfaring med særlig tilberedning af fisk og skaldyr gør ham til et oplagt valg. 

Rødspætte-bestanden i Kattegat og Østersøen er eksploderet

De danske fiskere i Kattegat og Østersøen vil højest sandsynligt kunne fange markant flere rødspætter i de kommende år

Rødspætte-bestanden i Kattegat og Østersøen er eksploderet

De danske fiskere i Kattegat og Østersøen vil højest sandsynligt kunne fange markant flere rødspætter...