7,7 millioner til rådighed: Producentorganisationer kan søge om støtte

Initiativerne inkluderer fremme af beskæftigelse, bæredygtige fiskerimetoder og samarbejde med europæiske organisationer

Arkivfoto

Fiskeristyrelsen åbner nu for ansøgninger til en tilskudsordning, der skal booste bæredygtighed og økonomi i dansk fiskeri og akvakultur.

Det skriver fiskeristyrelsen i en pressemeddelelse.

Med en pulje på 7,7 millioner kroner for 2024 har producent-organisationerne mulighed for at søge støtte til initiativer, der forbedrer medlemmernes afsætningsmuligheder.

Flere initiativer

Initiativerne inkluderer fremme af beskæftigelse, bæredygtige fiskerimetoder og samarbejde med europæiske organisationer.

Denne åbning af tilskudsordningen er den tredje af slagsen under det danske Hav-, Fiskeri- og Akvakulturprogram, medfinansieret af Den Europæiske Hav-, Fiskeri- og Akvakulturfond (EHFAF).

Ansvarlig fremtid for fiskeri

Fiskeristyrelsen skriver, at med fokus på bæredygtighed og økonomi i erhvervslivet er tilskudsordningen ikke bare støtte, men også et skridt mod en ansvarlig fremtid for dansk fiskeri.

Producentorganisationerne opfordres til at deltage i udviklingen mod en sund balance mellem vækst og bevarelse af vores naturressourcer.

Læs mere om tilskudsordningen hos Fiskeristyrelsen

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag med oplæg, debatter, smagsprøver og rørefisk

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag...