Skagen Havn opnår 28,7 millioner kroner i overskud

I løbet af 2023 har Skagen Havn demonstreret flot vækst, der overstiger forventningerne og sætter rekord i forhold til sidste års præstationer

Skagen Havn har haft fremgang i 2023. Pressefoto

Med en stærk aktivitet på tværs af alle forretningsområder har Skagen Havn opnået en omsætning på 81,8 millioner kroner og et overskud på 28,7 millioner kroner.

Det skriver Skagen Havn i en pressemeddelelse.

Denne succes kan ifølge Skagen Havn tilskrives målrettede investeringer i infrastruktur og faciliteter gennem flere år.

Skagen Havn har forstået vigtigheden af at investere i fremtiden og har derfor skabt et fundament, der ikke blot sikrer stabilitet, men også åbner op for vækst og udvikling i de kommende år.

Bestyrelse tilfreds med resultater

Niels Arnold Lund, bestyrelsesleder for Skagen Havn, udtrykker sin tilfredshed med resultatet og fremhæver betydningen af de strategiske investeringer samt fokus på forretningsudvikling.

Han påpeger, at dette ikke blot er et engangsresultat, men snarere et resultat af en langsigtet vision og dedikeret arbejde.

De optimerede faciliteter i havnen udgør ikke kun en fordel for Skagen Havn, men også for havnens kunder, som nyder godt af de moderne og bæredygtige løsninger.

Direktør fremhæver positiv udvikling

Administrerende direktør Willy Bent Hansen udtrykker stor tilfredshed med det imponerende resultat, som organisationen har leveret.

Willy Bent Hansen fremhæver betydningen af den positive udvikling på tværs af alle forretningsområder, som har været med til at forme Skagen Havn til den virksomhed, den er i dag.

Med en stigende aktivitet har havnens drift vist sig at være effektiv og fleksibel, hvilket har haft en markant indvirkning på bundlinjen. Willy Bent Hansen understreger vigtigheden af kontinuerligt at udvikle organisationens kompetencer og ressourcer for at kunne levere de bedste løsninger til havnens kunder.

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag med oplæg, debatter, smagsprøver og rørefisk

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag...