Seafood Festival hylder danske delikatesser fra havet

Festival giver danskerne chancen for at udforske havets kulinariske skatte i 10 dage over hele landet

Seafood Festival åbner dørene for første gang fra 17. til 26. maj 2024. Pressefoto

Seafood Festival åbner dørene for første gang fra 17. til 26. maj 2024, med over 50 restauranter over hele Danmark, der hylder det danske havs friske fisk og skaldyr.

Festivalen giver danskerne chancen for at udforske havets kulinariske skatte i 10 dage, med alt fra langbordsmiddage til tre-retters menuer, skriver Seafood Festival i en pressemeddelelse.

Arrangeret af ‘Madbillet’, som også står bag ‘Dining Week’, håber festivalen at inspirere danskerne til at nyde flere fiskeretter og skaldyr derhjemme, da det danske hav rummer utallige smagsfulde og sunde muligheder.

Håber på god opbakning

Festivalansvarlig Nicoline Christensen opfordrer til folkefesten, og håber på god opbakning fra restauranter og gæster landet over.

– Vi ved, at mange danskere er glade for at forkæle sig selv og få nye gastronomiske oplevelser. Men min opfattelse er, at vi er mange, der ikke i lige så høj grad spiser fisk og skaldyr derhjemme. Det er virkelig en skam, når vi er omgivet af hav, og der findes så mange forskellige fisk og skaldyr, som både smager vidunderligt og er enormt sunde, siger Nicoline Christensen.

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag med oplæg, debatter, smagsprøver og rørefisk

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag...