Et godt år med fornuftige priser

Formanden for Hundested Fiskeriforening kunne på årets generalforsamling berette om et godt 2018 med fornuftige priser.

Hundested Fiskeriforening kunne onsdag før påske afholde deres årlige generalforsamling. Og formand Steen Jørgensen kunne i sin beretning fortælle om et ganske godt 2018 for de lokale fiskere samt et godt samarbejde med auktionen i Gilleleje.

– 2018 har været et godt år for fiskeriet. Der har været brugbare priser – specielt på jomfruhummer, hvorimod tungefiskeriet ikke blev så godt. Og så kom kulsøerne sent i 2018, men det blev et rimeligt fiskeri, lød det fra Steen Jørgensen på Hundested Fiskeriforenings generalforsamling onsdag før påske.

Der er dog også lidt at slås med for Hundested-fiskerne fremadrettet.

– Der har været lidt røre om lukkeområderne i Kattegat igen. Men der er desværre ikke noget, der tyder på, at det bliver åbnet igen. Til gengæld er der snak om, at de vil lave endnu flere, fortalte Steen Jørgensen blandt andet og fortsatte:

– Vi har også stadig et hængeparti omkring landingserklæringer. Vi spørger hele tiden, hvornår det kommer elektronisk, så vi slipper for at udfylde dem med kuglepen – det er tåbeligt.

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag med oplæg, debatter, smagsprøver og rørefisk

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag...