Åbent skib trak mange gæster

Travlhed dagen lang, da FN 81 Betina Kruse holdt åbent skib til Læsø Jomfruhummerfestival

Formanden for Læsø Fiskeriforening, Brian Valentin Kruse og makkeren Torben Hald Christensen havde gjort klar til at modtage gæster om bord på FN 81 Betina Kruse, da der blev afholdt Læsø Jomfruhummerfestival lørdag den 3. august.

Og gæster kom der mange af i løbet af dagen. Det var både børn og voksne samt fra ind- og udland. De fleste havde interesse i at se, hvordan man arbejder, sover og spiser om bord på et fiskefartøj. For børnenes vedkommende var det dog mere styrhuset med de mange skærme og knapper, der trak.

Og det var et par tilfredse, men glade fiskere, der kunne kigge tilbage på en god, omend travl dag, da Læsø Jomfruhummerfestival var vel overstået for denne gang.

– Det har været en travl dag, men også en god dag, hvor der har været mange gæster om bord. Der er blevet stillet mange spørgsmål, og vi har mulighed for at forklare om vores fiskeri og livet om bord på et fiskefartøj, lød det fra Brian Valentin Kruse.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...