Billeder: En dag i fiskens tegn

Fiskedag i Thyborøn var som altid en festlig begivenhed med fisk i alle afskygninger. Se billeder her.

Alle sejl var sat til, da der for 42. tyvende gang blev afholdt Fiskedag i Thyborøn. Traditionen tro var Fiskedagen en festlig og folkelig begivenhed, hvor fisk på utallige måder var omdrejningspunktet, og hvor folk fra nær og fjern hyggede sig på havnen fra midt på formiddag til hen på eftermiddag.

– Et godt stykke over de 4.000 er gået gennem tælleapparaterne. Og det er vi ovenud tilfredse med, fortæller Mia Lindgaard, der som eventchef for Lemvig og Thyborøn har været tovholder på Fiskedagen:

– Fiskedagen er med til at promovere byen, havnen og ikke mindst fiskeriet. Vi oplever, at alle har haft en hyggelig dag med indhold. Mange melder tilbage, at de har lært og hørt noget om fiskeriet, som de ikke viste i forvejen, og det er vi da meget stolte over. Blandt andet er et besøg på fiskefartøjerne, spændende for folk, som ikke har deres daglige gang på havnen.

Her er et udpluk af de mange festlige fiske-tilbud som dagen bød på: 

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene er forsvundet i de indre farvande

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene...