Fisherman Factory A/S modtager pris for deres hummere

Virksomheden i Hanstholm har målrettet arbejdet mod at sælge deres produkter som niche produkter, og for det arbejde har de nu høstet en pris.
af Helle Kristensen
11 nov 2019

Virksomheden Fisherman Factory A/S i Hanstholm har opnået stor succes med at sælge deres produkter til udlandet, med det resultat at de har opbygget en yderst rentabel forretning i et ellers udfordret marked. For dette arbejde modtog de onsdag d. 6 november Thy/Mors´Initiativpris, skriver FoodSupply.dk.

- Fishermens Factory har positioneret sig enormt godt på et ellers udfordrende marked. De har gjort et nicheprodukt til en eksportsucces, hvilket kan inspirere mange virksomheder i Thy og på Mors, siger Tage Odgaard Nielsen, formand for DI Thy/Mors

Fishermens Factory sælger Jomfruhummere til Sushirestauranter i Japan, samt Michelin restauranter i Paris.

Marie-Louise Lyngby Pedersen fra Fisherman Factory A/S forklarer, at en stor del af virksomhedens succes skyldes, et stort engagement hos de fiskere man samarbejder med.

- Stort set alt, hvad vi gør, gør vi i samarbejde med de fiskere, som lander hos os. Vi ved altid, hvad de kommer ind med, og hvornår de kommer ind. Det er nødvendigt, når der er så forskellige krav til vores produkter rundt om i verden. Når vi investerer i nyt materiel, så gør vi det også i dialog med fiskerne. Det er faktisk i det samarbejde, vi formår at skabe innovation, siger Marie-Louise Lyngby Pedersen.

Flere Nyheder