Storbritanniens tobis-forbud vil udfordre TripleNine i 2024

Casper Andersen, direktør i TripleNine. Foto: Triple Nine

2023 var et guldår for TripleNine, men 2024 bringer nye udfordringer. Og det ser ikke ud til, at 2024 vil byde på en gentagelse af den rekordhøje indtjening, som TripleNine præsterede i 2023.

Casper Andersen, direktør i TripleNine, peger på, at både mængden af fisk fanget og priserne på markedet forventes at falde.

En af åbenlyse begrundelser for denne spådom er Storbritanniens forbud mod fangst af tobis, som udgør en helt central del af råvaregrundlaget hos TripleNine.

Faldende priser på verdensmarkedet

Direktøren for TripleNine, Casper Andersen, forklarer, at 2024 vil være anderledes af flere grunde. Dels falder verdensmarkedspriserne på fiskemel og fiskeolie, som var historisk høje sidste år. Dels forventes der at være færre fisk til rådighed for produktionen.

Derfor er det usandsynligt, at TripleNine når samme rekordniveau for omsætning og indtjening som i 202, lyder det fra TripleNine-direktøren:

– Vores branche er dog vant til en vis variation i markedet, og derfor fortsætter vi naturligvis vores langsigtede investeringer, siger Casper Andersen.

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag med oplæg, debatter, smagsprøver og rørefisk

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag...