Granly sælger generatoranlæg

En god messe for Granly Diesel kulminerer med salg af generatoranlæg

Normalt er det netværk og pleje af eksisterende kunder, når motorvirksomhederne tager på messe. Men for Granly Diesel har dette års DanFish International været ganske fornuftig. Der er nemlig røget lidt varer over disken.

– Vi har solgt et generatoranlæg på 80 kW til en tysk kunde. Det er et anlæg, vi har stående på lager i Esbjerg, så jeg forventer, at det bliver afsendt til kunden i morgen, siger Jesper Nielsen, salgschef hos Granly Diesel.

Det skulle dog blive endnu bedre i løbet af torsdagen på messen. For en norsk kunde kom forbi og bestilte en ny hovedmotor.

– Det er en norsk garnfisker, der skal bruge en ny hovedmotor og to generatoranlæg til sit eksisterende fartøj. Han har bestilt et nyt fartøj, men det får han først om to år, så for at være sikker på, at han kan fiske, så skal han bruge nyt. Den er ikke helt hjemme endnu, men jeg håber, at han siger ja her inden kl. 16 i dag, siger Jesper Nielsen.

Det er en 800 Hk Cummins QSK19-M med to 80 kW generatoranlæg, som Jesper Nielsen har givet et messetilbud på til den norske kunde.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...