Har du haft årets bedste læreplads i 2019?

Fiskeriets Arbejdsmiljøråd kårer Årets Læreplads ved Blå bevis. Og indstillinger kan indsendes allerede nu

Har du haft årets bedste læreplads, eller oplever du det inden den 4. november, så skal du sende dit forslag til Fiskeriets Arbejdsmiljøråd mærket med titlen ”Årets læreplads 2019″.

Fiskeriets Arbejdsmiljøråd kårer hvert år ”Årets læreplads”. Vinderen udvælges mellem de fiskefartøjer, der har haft lærlinge om bord i årets løb og er blevet indstillet til prisen.

Når de kommende fiskere i efteråret får overrakt deres ”Blå Bevis” på Fiskeriskolen i Thyborøn, så bliver årets læreplads også kåret.

Derfor vil Fiskeriets Arbejdsmiljøråd gerne høre fra lærlingene, hvilken læreplads man mener, der kan kvalificere sig til at få æren af at blive kåret som årets læreplads 2019.

Betingelserne for at blive indstillet som årets læreplads er, at lærepladsen har udvist en særlig interesse for at give lærlingen en god start, og at han/hun er blevet introduceret til lærepladsen med særlig vægt på arbejdssikkerhed og god instruktion i arbejdsopgaverne samt de procedurer, man har ombord, og at der ombord er vist respekt og forståelse for, at man er ny og måske ikke fra starten er bekendt med alt ombord, men er kommet for at lære faget.

Fiskeriets Arbejdsmiljøråd håber, at de med denne opfordring får mange indstillinger. Der er mange gode lærepladser i fiskeriet, og de håber at høre fra så mange lærlinge som muligt.

Det er bestyrelsen i Fiskeriets Arbejdsmiljøråd, der udpeger årets læreplads ud fra de indkomne indstillinger. Udover fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø er man også velkommen til, i sin indstilling, at skrive andre positive oplevelser fra sin tid ombord.

Med kåringen følger et diplom plus en gavecheck på 6.000 kroner til skib og besætning.