Lokalformand modtager ridderkorset

Allan Buch er Ridder af Dannebrog

Allan Buch har fået tildelt ridderkorset af 1. grad af Dannebrogordenen. Det har Kongehuset offentliggjort på deres hjemmeside – ordenen er gældende fra 30. marts 2020, hvor byrådsmedlemmet og fiskeren officielt fik titlen.

Allan Buch er nemlig både folkevalgt i Middelfart for Socialdemokratiet, men derudover er han selvfølgelig også fisker og fiskeriforeningsmand.

Allan Buch er formand for Bælternes Fiskeriforening og bestyrelsesmedlem i Danmarks Fiskeriforening. Han er også formand for Udvalget for Kystnært Fiskeri samt aktiv i andre fiskerudvalg. Også Fiskeriets Arbejdsmiljøråd og Fiskernes Forsikring er han engageret i – og ikke mindst i sit fiskeri.

Han fisker fra Skrillinge Strand, hvor han også sælger sine fangster i sin butik.

Allerede fra barnsben har Allan Buch haft en forkærlighed for fiskeriet. Efter skole hjalp han naboerne, der drev bundgarnsfiskeri, og i 10. klasse købte han en jolle for sine enge penge. Som ung fiskede han industrifisk, men i 1983 overtog han et bundgarnsfiskeri.

Stort tillykke til Allan Buch!

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort sit regnskab for 2023, og tallene taler deres tydelige...

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort...