Lasse vil sælge nordjysk fisk til midtjyderne

Ved at sælge fisk fra den nordjyske virksomhed Skagen Frisk, håber Lasse Lindberg, at han kan medvirke til at holde hjulene igang i Skagen under nedlukningen i Nordjylland

“Spis fisk for en god sag”
– Sådan lyder overskriften på et facebookopslag som Lasse Lindberg udgav på facebooksiden Lindberg Dining i fredags.

I opslaget fortæller Lasse Lindberg, at han har besluttet sig for at holde et fiskeudsalg i Give. Håbet er, at han ved at sælge frisk fisk til midtjyderne fra virksomheden Skagen Frisk, kan medvirke til at holde hjulene igang i Nordjylland.

Helt konkret har Lasse Lindberg indgået et samarbejde med den nordjyske fiskehandler Skagen Frisk. Via Lasse Lindbergs facebookside, kan de midtjyske kunder bestille frisk fisk i kasser, der udleveres fra en lastbil hver fredag i de kommende uger. Fisken kan bestilles ud fra en bestillingsliste som Lasse Lindberg har udarbejdet sammen med Jan Nielsen, der ejer Skagen Frisk.

Små tiltag gør en forskel
Tilbage i foråret, blev Lasse Lindberg selv ramt af nedlukningen, da hans virksomhed Lindberg Dining måtte holde lukket i to måneder. Derfor ved han også, hvor vigtigt det er, at man bakker op om de ramte virksomheder i Nordjylland.
Og salg af fisk til midtjyderne fra fiskebutikken Skagen Frisk, er hans måde at hjælpe på:

– Dybest set er det jo et forsøg på at sætte noget igang. Og hvis dette tiltag kan hjælpe en nordjysk virksomhed med at holde hjulene igang, så er det jo fantastisk. Det kræver jo ikke meget mere af mig, end at jeg deler et opslag på facebook og håndterer bestillingerne, lyder det fra Lasse Lindberg, der selv er uddannet kok og har boet 4 år i Skagen. 

Han håber derfor også, at mange midtjyder vil benytte sig af muligheden for, at få friskfanget fisk fra Skagen og dermed støtte en nordjysk arbejdsplads.