Danmarks Fiskeriforening har fastansat Jacob Handrup som chefkonsulent

Hvad der startede som en projektansættelse, er nu blevet til en fastansættelse

Siden Jacob Handrup sidste år blev projektansat hos Danmarks Fiskeriforening, har han ikke ligget på den lade side, der har nemlig været rigeligt med problemer at rive i. Og efter næsten et år som projektansat, er den tidligere fiskerikontrollør nu blevet en fast del af holdet hos Danmarks Fiskeriforening.

Jacob Handrup har takket ja til en fastansættelse, og kan fremover kalde sig for chefkonsulent. Hans primære opgaver bliver at varetage områderne fiskeriregulering og fiskeriforvaltning. I det forgangne år har mange fiskere draget nytte af Jacob Handrups store indsigt, og han glæder sig meget til at kunne fortsætte med dette arbejde. Og forhåbentligt bliver det også snart muligt for ham, at kunne komme ud på kajen igen. 

– Når jeg står på kajen får jeg meget mere indsigt i de praktiske problemstillinger, som vi ikke altid hører om, men som pludselig bliver tydelige, når man står på kajen og taler, lyder det fra Jacob Handrup, der glæder sig til fortsat at være fiskernes gummistøvletolk.

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0 procent af den maksimalt tilladte fangst

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0...