Mød Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Danskernes fiskere er på pletten og indtager Naturmødet 11.-13. maj i Hirtshals

11.- 13. maj er der Naturmøde i Hirtshals – og Danmarks Fiskeriforening er selvfølgelig med!

I alle tre dage bliver der her inviteret indenfor til en snak om fiskeri i foreningens telt på havnen.

Her vil der bl.a. være fokus på trawlfiskeri, hvor Danmarks Fiskeriforening vil forklare om denne type fiskeri, komme med fakta og forhåbentlig punktere nogle myter og rette på fejlinformation. På standen vil man også kunne se eksempler på noget af al det skrald og affald, som de danske fiskere dagligt hiver op fra havene og selvfølgelig tager med i land.

Til Naturmødet vil Danmarks Fiskeriforening også holde ”fredagsbar” både torsdag og fredag kl. 17, hvor foreningen inviterer på en lille øl og serverer noget af det bedste fra havet – søkogte rejer og jomfruhummere – mens der vil være faglige oplæg om trawl og havaffald.

Udover aktiviteter på standen deltager Danmarks Fiskeriforening i en række debatter. 

Torsdag

  • Kl. 15.30 deltager formand Svend-Erik Andersen i lanceringen af EHFAF-programmet på Fiskeristyrelsens stand på Sydvestkajen.
  • Kl. 19 vil underdirektør i Danmarks Fiskeriforening Ole Lundberg Larsen holde et ti minutter langt oplæg på Learn Scenen, hvor Danmarks Fiskeriforening vil tale om fiskekvoter – hvad er de, og hvad kan de.

Fredag

  • Kl. 15 på Thunderdome vil direktør i Danmarks Fiskeriforening Kenn Skau Fischer deltage i en debat under titlen ”Havvind eller havbeskyttelse – Er vi nødt til at vælge?”.
  • kl. 16.00 på Life Scenen vil formand for Thyborøn Havns Fiskeriforening Alfred Fisker Hansen deltage i en samtale mellem DFPO og WWF under titlen ”Havet kalder på handling”.

VI SES!

 

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...