Dyk ned under overfladen og mød fundamentet i fiskeriet

DanFish får et helt nyt område "Fundamentet". Her holder bl.a. DFPO til - og der venter et spækket sceneprogram

I år på DanFish kan du dykke ned under overfladen i “Fundamentet”, hvor der venter et fyldigt og spændende sceneprogram. 

Programmet byder på aktuelle og fagligt relevante foredrag, der sætter spot på alt fra fiskeriets udvikling, hvordan der kan bidrages til den grønne omstilling, fordelene ved AI-styret fiskeriteknologi og meget mere. Skarv, tobis, kamera – der er noget for enhver smag! 

De spændende oplæg finder sted på scenerne i Hal F, hvor du som deltager også har mulighed for at møde fundamentet inden for fiskeriet. Fundamentet består af de mange organisationer, styrelser, foreninger, der spiller en afgørende rolle for, at sikre fiskeriet de bedst mulige rammer. Dvs. Danmarks Fiskeriforening, DTU Aqua, Fiskeristyrelsen, Fiskeriets Arbejdsmiljøråd, North Sea College og Fiskernes Forsikring.

På deres stande er du mere end velkommen til at slå dig ned.

Bl.a. er Danmarks Fiskeriforening klar med gedigne smagsprøver på dansk fisk, og foreningens konsulenter står klar til at fortsætte snakken med alle interesserede fiskere. Hver dag har Danmarks Fiskeriforening “Konsulentens hjørne”, hvor konsulenterne står til rådighed til en snak om alt fra regler til MSC. Det vil også være muligt at møde medlemmer af Danmarks Fiskeriforenings bestyrelse, som er klar til at høre, hvad Danmarks Fiskeriforening kan gøre bedre. Skyd løs – de er klar til at tage imod.

Derudover finder du også Fiskeri Tidende i Fundamentet. Vi producerer den daglige messeavis ”Daily”, som udkommer tirsdag, onsdag og torsdag. Måske har du en god historie på messen eller et tip til Fiskeri Tidende. Du kan også indstille kandidater til Årets Fisker 2023.

Vi ses! 

Fiskerne fanger masser af kulmuler

De danske fiskere har haft et godt fiskeri efter kulmuler i årets første fire måneder

Fiskerne fanger masser af kulmuler

De danske fiskere har haft et godt fiskeri efter kulmuler i årets første fire måneder