Fiskeristyrelsens direktør bliver ny direktør for Trafikstyrelsen

Nanna Møller har efter knap seks år som direktør for Fiskeristyrelsen takket ja til stillingen som direktør for Trafikstyrelsen

Nanna Møller har efter knap seks år som direktør for Fiskeristyrelsen takket ja til stillingen som direktør for Trafikstyrelsen.

Hun tiltræder sin nye stilling 1. november 2023.

Det skriver Fiskeristyrelsen på deres hjemmeside. 

Den tidligere vicedirektør i Fiskeristyrelsen Joan Lene Reimann træder til som midlertidig direktør, mens stillingen som direktør for Fiskeristyrelsen slås op med henblik på tiltræden snarest muligt.

– Jeg vil gerne starte med at sige Nanna stort tak for den helt igennem fremragende indsats, hun har ydet som direktør for styrelsen. Nanna har sammen med dygtige medarbejdere udviklet Fiskeristyrelsen til en organisation, der sikrer arbejdet med en solid og bæredygtig forvaltning af dansk fiskeri, herunder de mange komplicerede opgaver, der ligger i kontrollen og tilskudsforvaltningen. Jeg er Nanna meget taknemmelig for den indsats, hun har lagt i en omskiftelig tid, og jeg ønsker hende det allerbedste fremover, siger Departementschef Morten Niels Jakobsen.

Rødspætte-bestanden i Kattegat og Østersøen er eksploderet

De danske fiskere i Kattegat og Østersøen vil højest sandsynligt kunne fange markant flere rødspætter i de kommende år

Rødspætte-bestanden i Kattegat og Østersøen er eksploderet

De danske fiskere i Kattegat og Østersøen vil højest sandsynligt kunne fange markant flere rødspætter...