Food Festival 2023: Knap 10.000 smagsprøver med fisk og skaldyr

Masser af madglade danskere lod sig friste af fiskernes fangster på Food Festival

Søkogte rejer. Jomfruhummer. Røget kulmule. Og stegt lange med bløde løg.

Løber munden allerede i vand, så er du ikke alene.

Tusindvis af danskere lod sig i weekenden friste på Food Festival, hvor Danmarks Fiskeriforening – Danskernes Fiskere bød på smagsprøver i hobetal.

Knap 10.000 smagsprøver delte fiskerne ud.

Mest travlt var der lørdag, hvor solen skinnede, Tørfisk spillede op, og gæsterne kunne gøre et kup på fiskeauktionen. Her røg 3.800 smagsprøver over disken.

Foruden smagsprøver og underholdning bød Danmarks Fiskeriforening på rørefisk, sømandstatoveringer og fiske-tegnekonkurrence for de mindste.

Fiskerne havde også allieret sig med fiskerkonen Rikke Stjerne, der inviterede til workshops og cook-along. 

I området “Havet” kunne man også finde Tænketanken Frej, Sæby Fiskeindustri, MSC og Danish Oyster Bar v. Sillerslev-fisker Svend Bonde.