Ny udgave af Fiskeri Tidende ude nu

Så blev det fredag, og igen er en ny udgave af Fiskeri Tidende parat til at blive læst

I denne udgave kan du blandt andet blive klogere på kameraordningen ombord på fiskefartøjer, som ifølge chefkonsulenten hos Danmarks Fiskeriforening efterhånden er så fejlfortolket, at det kræver en grundig forklaring.

I avisen kan du også stifte bekendtskab med nogle af Danmarks nyvalgte EU-parlamentarikere og deres forhold til fiskeri, om byggeri af nye redningsbåde, rådgivning for Østersøen samt generalforsamlingen i Centralforeningen Limfjorden.

Fiskeri Tidende i denne omgang kan også berette om kompensation til fiskere for tabt fortjeneste i forbindelse med de containere, som et Mærsk-skib tabte i Skagerrak umiddelbart før jul. Og vi har også været med til grænseoverskridende samarbejde i forbindelse med udsætning af ål i Flensborg Fjord.

Ovenstående artikler – og mange flere – kan du allerede nu læse i e-avisen. Papirudgaven af Fiskeri Tidende udkommer i morgen lørdag.

Fiskerne betaler igen prisen for politisk svigt i Østersøen

Selv om fiskeriet i forvejen er stærkt begrænset i Østersøen, har Ministerrådet besluttet at reducere fiskerimulighederne yderligere i 2025

Fiskerne betaler igen prisen for politisk svigt i Østersøen

Selv om fiskeriet i forvejen er stærkt begrænset i Østersøen, har Ministerrådet besluttet at reducere...