Påske er den tid på året, hvor vi spiser flest fisk og drikker rigtig meget øl?
Og sådan skal det gerne blive ved med, selvom corona-krisen kradser. Ligegyldigt om I mødes virtuelt – eller bare hygger derhjemme med de dejlige påskeretter – kommer der jo nok både sild, rejer og øl på bordet.
Og med de rette valg kan du gøre dit påskebord ekstra bæredygtigt. Vælg dansk fisk og hav øje fra MSC-fisken på emballagen. Så er du sikker på, at fisken i køledisken, glasset eller dåsen er bæredygtighedscertificeret.
Det blå MSC-mærke er din garanti for, at fisken er fanget på bæredygtigvis, og størstedelen af dansk fiskeri er netop certificeret. Og vil du også have en bæredygtig øl, så prøv det økologiske Svaneke Bryghus, der oven i købet fra oktober måned også er Danmarks første og eneste CO2 neutrale bryggeri.
Både MSC certificerede fiskeprodukter og Svaneke Øl finder du i de fleste danske supermarkeder, bla i Coop, Rema 1000, Netto og Nemlig.com. Bare kig efter dem.
God appetit – og se nogle lækre bæredygtige MSC påske-fiske-klassikere her eller på MSC hjemmeside.