Hele weekenden 9. til 11. september kommer til at stå i fiskens tegn, når det igen er tid til at holde Fisken på disken i Hanstholm. I de dage vil man kunne røre, filetere, smage, fange og tale om fisk.
Formålet med at holde Fisken på disken er at give forbrugerne mere viden om fisk, hvor den kommer fra, hvornår de forskellige sæsoner er og hvordan de tilbereder fisk.
– Det bliver en hel igennem fantastisk weekend i Hanstholm, hvor passion og kærlighed for fisk og god mad kommer til at fylde hal 5. Vi er i år kommet tættere på havnebassinet, bådene og dermed også vores fineste råvarer, de flotte fiskere og muligheden for få frisk fisk med hjem, fortæller souschef i Thy Turistbureau, Karina Dam Sørensen til ligeher.nu
Skulle de besøgende selv få lyst til at fange en fisk, så er der i år også lystfiskerkonkurrence på programmet. Og både nybegyndere og garvede lystfiskere kan deltage, de skal bare smide snøren i bassinet.
Der vil også være musik, fiskeauktion, bar, skydetelt og alt andet hjertet måtte begære til en vaskeægte havnefest.