Torsten Schack Pedersen er Venstres nye fiskeriordfører

Torsten Schack Pedersen har tidligere været fiskeriordfører, men han overlod posten til Mads Fuglede i november 2023

Torsten Schack Pedersen - ny fiskeriordfører for Venstre. Pressefoto

Venstre har fået en ny fiskeriordfører i Folketinget. Det er Torsten Schack Pedersen, der er valgt i Thy og Mors, og som i forvejen er politisk ordfører for regeringspartiet.

Ud over fiskeri bliver han også ordfører for udlændinge og integration.

Har tidligere været fiskeriordfører

Torsten Schack Pedersen har tidligere været fiskeriordfører, men han overlod posten til Mads Fuglede i november 2023, efter Torsten Schack Pedersen blev politisk ordfører.

Mads Fuglede meldte sig 19. marts ud af Venstre, for at slutte sig til  Danmarksdemokraterne. Dermed blev flere ordførerskaber ledige, og det er altså nogle af dem, Torsten Schack Pedersen nu overtager.

En politisk familie

Torsten Schack Pedersen, født 26. juni 1976 i Farsø, Vesthimmerland, søn af bankbestyrer Niels Johan Pedersen og advokatsekretær Linda Schack Pedersen.

Han er gift med Louise Schack Elholm, folketingsmedlem for Venstre, og som siden valget i 2015 har været partiets skatteordfører – og siden 2019 også partiets kirkeordfører. Parret har børnene Daniel og Sofie.

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag med oplæg, debatter, smagsprøver og rørefisk

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag...