Formanden takkede af i Bønnerup

Efter lørdagens generalforsamling skal Bønnerup Fiskeriforening finde en ny formand, da Per Skødt Hansen trak sig tilbage fra posten

Denne lørdag var der generalforsamling i Bønnerup Fiskeriforening – en generalforsamling, der var lidt udover det sædvanlige.

Der blev i formand Per Skødt Hansens beretning talt om forurening af de danske farvande, og om at der er planer om at bygge et stort rensningsanlæg ved i Norddjurs Kommune nær Fornæs. Et anlæg, der skal servicere hele Djursland.

Han kom også ind på, at der for tiden fokuseres meget på trawlfiskeriet, men at det nok kun er et spørgsmål om tid, før garnfiskerne får samme tur.

– De sidste behøver man ikke kæres om, dem har sælerne sat ud af spillet, inden man indrømmer, at det var en fejl at totalfrede dem sammen med skarven, sagde han blandt andet.

Takkede af

Men i formand Per Skødt Hansens beretning blev der ikke kun fortalt om lokalforeningens arbejde i det forgangne år og om forurening. For i hans beretning offentliggjorde han også, at han fra dags dato træder tilbage som formand for Bønnerup Fiskeriforening, og at han heller ikke genopstiller til Danmarks Fiskeriforenings bestyrelse.

– Jeg har været formand af tre omgange, og der bliver en ikke en fjerde, det må vor herre forbyde, sagde han og forklarede, at han muligvis har siddet som formand i 14-16 år i den tredje og sidste omgang.

– Jeg mener således, at jeg vist må have aftjent min værnepligt inden for det fiskeripolitiske område.

Fra Bønnerup Fiskeriforening lød der en stor tak til Per Skødt Hansen for hans mange års arbejde med at påvirke udviklingen i dansk fiskeri og for hans arbejde som formand for fiskeriforeningen på Norddjurs. Der er ikke valgt en ny formand for Bønnerup Fiskeriforening endnu. Det vil ske på førstkommende bestyrelsesmøde.

Fra Danmarks Fiskeriforening lyder der også et stort tak for de mange års samarbejde og ønsker om alt godt fremover til Per og hans familie.

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at mindske CO2-udledningen

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at...