Invitation til interessentmøde om genåbning af tilskudsordningen “Grøn Omstilling”

Fiskeristyrelsen genåbner tilskudsordningen ”Grøn Omstilling - Fiskeri”, hvor der gives tilskud til udviklings- og afprøvningsprojekter

Fiskeristyrelsen genåbner tilskudsordningen ”Grøn Omstilling Fiskeri”, hvor der gives tilskud til udviklings- og afprøvningsprojekter, der vil fremme klima- og miljøforbedrende løsninger i dansk fiskeri, generere viden om nye og bæredygtige fiskerier, samt optimering af værdien i eksisterende fiskerier.

Fiskeristyrelsen vil gerne invitere alle interesserede til møde den 24. januar 2024, kl. 14.30-15.30. Mødet afholdes virtuelt og deltagerne vil modtage et skype-link ifm. tilmelding.

På mødet vil Fiskeristyrelsen præsentere de overordnede rammer for ordningen, herunder ændringer i forhold til 2023 og udkast til reviderede udvælgelseskriterier. Det vil efterfølgende være muligt at komme med inputs til ordningen samt stille spørgsmål. I vil modtage en dagsorden for mødet senest 48 timer inden mødet starter.

Tilmelding skal sendes på mail til Kasper Storch på kassto@fiskeristyrelsen.dk senest mandag den 22. januar 2024.

Vil du vide mere om, hvilke EHFAF-ordninger, der igangsættes i 2024, hvornår det sker, og hvor mange penge, som er afsat til de forskellige initiativer og ordninger, så har Fiskeristyrelsen lavet et samlet overblik her.

Fiskerne fanger masser af kulmuler

De danske fiskere har haft et godt fiskeri efter kulmuler i årets første fire måneder

Fiskerne fanger masser af kulmuler

De danske fiskere har haft et godt fiskeri efter kulmuler i årets første fire måneder