Rønne Havn inviterer til Åben Havn i april

Lørdag 27. april åbner havnen i Rønne portene for interesserede borgere, når der er Åben Havn i Sydhavnen

Rønne Havn Åben Havn

Der arrangeres Åben Havn i Rønne 27. april. Foto: Rønne Havn

Rønne Havn byder i samarbejde med MT Højgaard alle velkommen til at besøge havnen bag hegnet og se det igangværende byggeri. Der vil i løbet af dagen være en række aktiviteter og konkurrencer, ligesom der er drikkevarer og grillpølser til alle gæster.

Rønne Havn er i gang med en fremtidssikring, der understøtter Bornholms langsigtede interesser. Havnen har i århundreder været Bornholms port til verden, der sikrer forsyning og udvikling for øens nuværende og kommende generationer.

I forbindelse med Åben Havn er der adgang til byggepladsen i Sydhavnen, hvor der bliver etableret en helt ny kaj, og hvor det tidligere fiskeribassin bliver fyldt op, så det kan fungere som projektareal for udskibning af de mange vindmølleprojekter i Østersøen.

I løbet af Åben Havn vil der være konkurrencer og aktiviteter, ligesom havnen byder på en kop kaffe, lokal most og grillpølser til alle gæster. Åben Havn på havnen i Rønne foregår 27. april fra kl. 10.00-14.00 i Sydhavnen. Havnen anbefaler, at besøgende tager praktisk fodtøj på.