Amanda Luksusrogn kåret som årets bedste MSC-produkt

Amanda har haft MSC-certificering siden 2016 og har været en pioner inden for bæredygtige fiskeriprodukter med rødder helt tilbage til 2009

Foto: Amanda Seafoods A/S / Insula Danmark

Amanda Luksusrogn er blevet kåret som årets bedste MSC-certificerede produkt ved MSC’s årsmøde i Aalborg den 13. november 2024. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse,

Prisen markerer produktets popularitet og bæredygtige profil, hvilket har imponeret både forbrugere og fagfolk. Denne hæder understreger Amanda Seafoods’ mangeårige dedikation til kvalitet og miljøvenlige initiativer.

Luksusrognen, der er en klassiker på danske frokostborde, fremstilles af sæsonens bedste rogn fra torsk og andre torskestammer – alle fra MSC-certificerede fiskerier. Produktet er både MSC- og Nøglehulsmærket og er kendt for sin unikke smag, sprøde tekstur samt høje indhold af Omega-3-fedtsyrer og protein.

Førende inden for MSC

Amanda har haft MSC-certificering siden 2016 og har været en pioner inden for bæredygtige fiskeriprodukter med rødder helt tilbage til 2009. I dag fortsætter virksomheden med at være en af de førende aktører inden for MSC-mærkede konservesprodukter.

CEO Jesper Kold Sørensen udtaler, at prisen er en stor motivation:

– Denne anerkendelse bekræfter vores mangeårige arbejde for bæredygtighed og høj kvalitet. Det glæder os at se, at forbrugerne værdsætter vores indsats.

Har vundet flere priser

Dette er ikke den eneste pris, Amanda har modtaget for nylig. Ved Quality Food Awards 2024 i London vandt virksomheden tre prestigefyldte priser, herunder guld for deres lakserulle, som også blev udnævnt til årets bedste foodservice-produkt.

Amanda Seafoods, en del af Insula-koncernen, har siden 1916 udviklet fiskespecialiteter, der bringer kvalitet og bæredygtighed til danske hjem. Deres produkter er i dag synonym med innovation og ansvarligt fiskeri.