Debatindlæg fra DFPO hittede på Altinget

Kritik af FSK skabte stor interesse på Netmediet Altinget

I top lå en historie fra Dansk Industri, skrevet af Leif Nielsen, hvor pointen var, at man ”skal bekæmpe fake news fra de selvudnævnte sundhedseksperter”. Pointen var at når kendte personer udtaler sig med hjemmelavede kostråd, så kan det være reel vildledning af forbrugeren.

På andenpladsen kom et debatindlæg om ”fremtiden er bæredygtig – også for kød”, mens indlægget: ”Forening for Skånsomt Kystfiskeri spreder fake news” kom ind som det tredjemest læste indlæg.

Indlægget var en replik til et indlæg fra FSK, der harcelerede over, at kritik fra Rigsrevisionen og Kammeradvokaten burde have fået embedsværket til at ændre kurs i forvaltningen.

Indlægget vakte så meget harme, da det var udokumenteret. Derfor valgte den samlede bestyrelse i Danmarks Fiskeriforening at stå bag indlægget:

”Vi ønsker ikke at gå ind i en polemik med Søren Jacobsen, men hans indlæg har et sådant omfang af fake news, at det er på plads med enkelte kommentarer”, stod der.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...