Offentlig høring om Nord Stream 2

Ansøgning fra Nord Stream 2 AG om etablering af to parallelle naturgasrørledninger sydøst om Bornholm er nu sendt i offentlig høring. Der afholdes møde på Bornholm 19. juni

Energistyrelsen har modtaget en ansøgning fra Nord Stream 2 AG om tilladelse til etablering af to parallelle naturgasrørledninger (Nord Stream 2) på dansk kontinentalsokkel udenom dansk territorialfarvand i Østersøen. Der er ansøgt om to rutevarianter på kontinentalsoklen sydøst om Bornholm på hhv. 147 km og 164 km.

I den forbindelse afholder Energistyrelsen et offentligt møde den 19. juni 2019 på Bornholm, hvor ansøgeren Nord Stream 2 AG også vil være til stede.

Mødet finder sted på Hotel GSH i Rønne med start kl. 17.00. Mødet vil foregå på dansk og engelsk – Der vil være tolkning til rådighed fra dansk til engelsk / engelsk til dansk for dem der ønsker.

Eventuelle bemærkninger til vurderingen af miljøpåvirkningerne i Danmark eller til de grænseoverskridende miljøpåvirkninger af Nord Stream 2 projektet fra Danmark, bedes sendt til Energistyrelsen, ens@ens.dk med kopi til ksc@ens.dk eller Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V, senest den 10. juli 2019.

 

Tyskere vil opsende rumraketter fra Nordsøen i løbet af sommeren

GOSA - som står bag opsendelserne - mener ikke, at nogen af raketterne vil gå i stykker efter opsendelsen. Dermed skulle der ikke være...

Tyskere vil opsende rumraketter fra Nordsøen i løbet af sommeren

GOSA - som står bag opsendelserne - mener ikke, at nogen af raketterne vil gå...