Søg Brexit-ophugning senest 1. november

Hvis man vil være sikker på at komme med i 1. prioriteringsrunde, så anbefaler DFPO, at man får indsendt ansøgning senest 1. november
28 okt 2022

Husk at ansøgningsfristen for at søge Brexitordningen om midler til ophugning eller ombygning af fiskefartøj udløber 1. november.

Fiskeristyrelsen har på et informationsmøde 7. oktober tilkendegivet, at fristen ville blive ændret til udgangen af november, men det er ikke sket.

Danmarks Fiskeriforening har også fået oplyst at ordningen forventes at genåbne, men hvis man vil være sikker på at komme med i 1. prioriteringsrunde, så anbefaler DFPO, at man får indsendt ansøgning senest 1. november.

 

Mange krav, men søg!

Som tidligere oplyst er det ordninger, som Danmarks Fiskeriforening ikke ville ønske, var nødvendige, men som situationen er nu, så falder de på et tørt sted. Derfor opfordrer DFPO alle interesserede fiskere i at søge del i dem.  Også hvis man er i tvivl om man  opfylder alle kravene.

Ophugningsordningen er nemlig omgærdet af mange regler og krav, og det kan være svært at gennemskue, om man opfylder dem til punkt og prikke. Det bør ikke slå fiskerne ud. Det er vigtigt, at alle interesserede søger, og ikke dømmer sig selv ude. Det er bedre at søge en gang for meget end en gang for lidt. Så husk at søge, så må Fiskeristyrelsen vurdere sagen.

Danmarks Fiskeriforening har gentagende gange påpeget over for Fiskeristyrelsen, at regelsættet er meget kompliceret og med unødvendige krav, især om antagelighed. Der er mange fiskere, der frygter at komme i klemme. Men kun ved at søge om midler fra ordningen, får vi vist, at der er et behov, og at regler og krav er sat uhensigtsmæssigt sammen.

 

Yderligere informationer

HUSK: Reglerne findes på FST hjemmeside under ”Tilskudsguide 

Man kan også kontakte FST på telefon 72 18 58 50, alle hverdage mellem kl. 10 – 14., hvis man er i tvivl om reglerne.

Så endnu engang: Søg! Også hvis du er i tvivl!

Læs mere om:

Flere Nyheder