Tilmeld dig Fiskerikonferencen nu

Fiskerikonferencen sætter fokus på Fiskerikommissionens anbefalinger. Det er 2. februar 2024, og du kan allerede nu tilmelde dig

Foto: Ole Iversen

Skal du med til Fiskerikonferencen? Så er det nu, du skal tilmelde dig.

Fiskerikonferencen finder sted kl. 15-20 2. februar 2024 på Restaurant Isværket i Lemvig.

Du tilmelder dig lige her

Og når du har gjort det, så kan du godt begynde at glæde dig. For Vestjysk Bank og Fiskeri Tidende er klar til et brag af en fiskefest. Fiskeriministeren er inviteret, de første tilmeldinger er tikket ind, og temaet er valgt: Dansk fiskeri set i lyset af Fiskerikommissionens rapport.

Der skal fortsat være plads til fiskerne

Rapporten kom før jul, og det er nu på tide at dykke ned i den.

I en tid, hvor der er rift om havet med ønske om både havvind og beskyttet natur, kommer Fiskerikommissionens længe ventede rapport og viser vejen for, hvordan også fiskeriet skal have plads på havet og fortsat være et bæredygtigt erhverv.

Men hvad betyder anbefalingerne for fiskeriet, og hvordan ser fiskerne på dem? Hvordan stiller det de fiskerihavne og lokalsamfund, som er dybt afhængige af fiskeriet? Og har politikerne overhovedet tænkt sig at gøre alvor af Fiskerikommissionens tanker?

Det og meget mere kan du blive klogere på til Fiskerikonferencen.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...