Ny måde at spise laks og skaldyr

Tenax Sild lancerer to nye produkter, der gør det lettere at få fiskeprodukter med i madpakken
af Claus Kirkegaard
02 feb 2021

Vi skal spise mindre kød og mere fisk, lyder det i  én af anbefalingerne fra Fødevarestyrelsen, der for nylig offentliggjorde 7 nye sundheds- og klimaorienterede Kostråd.

Den anbefaling er Tenax Sild ikke overraskende meget enig i, og de lancerer nu to nye produkter, som kan hjælpe danskere med en travl hverdag til at få de anbefalede 350 gram fisk om ugen.

Cremet og smørbart

I uge 7 - som er børnenes vinterferie - kommer Tenax Sild med de to nye fiskeprodukter:

Smørbar Laks og Smørbar Skaldyr

"Vores nye fiskespecialiteter består af cremet og smørbart fiskepålæg, som gør det nemt og hurtigt at få fisk i madpakken, til tapasanretninger eller som dip til grøntsagsstængerne", lyder det på Tenax Sild's hjemmeside.

Fælles for begge produkter er, at de er ASC-certificeret, mens Smørbar Skaldyr ligeledes er MSC-certificeret.

På den måde kan forbrugerne være sikre på, at produkterne er miljøvenlige og bæredygtige.

Læs mere om:

Flere Nyheder