Bøgsted: Kristoffer Storm er fiskernes mand i Bruxelles

Vi har selvfølgelig også en ambition om et godt havmiljø, og derfor er jeg helt tryg ved at sende vores spidskandidat til Europa-Parlamentsvalget, Kristoffer Storm, til Bruxelles - lyder det bl.a. fra Kristian Bøgsted.

Kristoffer Storm og Kristian Bøgsted sammen med formand for Hanstholm Fiskeriforening Jan Hansen. Foto: Fiskeri Tidende

Fornyeligt præsterede Moderaterne deres såkaldte ”Blue Deal”, som vil gøre livet endnu surere for fiskerne, end det allerede er i forvejen. Deres forslag vil skabe en stor usikkerhed hos fiskerne, som de absolut ikke fortjener. Derudover vil det blot være et endnu et lag bureaukrati, som man smider i hovedet på fiskerne, som vil betyde, at de vil bruge endnu længere tid bag ved skrivebordet end ude i havene.

Det er selvfølgelig ikke noget, som vi i Danmarksdemokraterne bakker op om. Vi har selvfølgelig også en ambition om et godt havmiljø, og derfor er jeg helt tryg ved at sende vores spidskandidat til Europa-Parlamentsvalget, Kristoffer Storm, til Bruxelles. Han vil nemlig kæmpe for, at fiskerne bruger deres tid, hvor vi de rent faktisk kan gøre en forskel – ude på havet.

Selvfølgelig skal der være regler for fiskeriet, ligesom der er ved alle andre erhverv. Men de skal laves i samarbejde med fiskerne og hjælpe dem i stedet for at modarbejde dem. En omstilling af fiskeriet skal gøres med gulerod frem for pisk. Det ved jeg, at Kristoffer Storm vil arbejde for i Bruxelles.