Naturmødet 2020 er aflyst

Fiskeriet var ellers klar til endnu et godt Naturmøde i Hirtshals, men på grund af corona ser Hjørring Kommune ingen anden mulighed end at aflyse

Igen i år skulle Danmarks Fiskeriforening, Danmarks Pelagiske Producentorganisation m.fl. have været en tur på Naturmøde for at slå et slag for dansk fiskeri. 

Men det bliver desværre ikke aktuelt. 

Som følge af den aktuelle situation omkring coronavirus har Hjørring Kommune aflyst Naturmødet, som skulle have været afholdt for femte år i træk i Hirtshals i dagene 14.-16. maj.

Det er en enig bestyrelse for Naturmødet, som har taget beslutningen.

Det er med dyb beklagelse, at vi må aflyse Naturmødet 2020. Det er vigtigere end nogensinde, at vi forholder os til krisen i vores natur og biodiversitet, så derfor har vi håbet til det sidste. Men med en coronakrise, som forværres dag for dag, giver det ikke længere mening at prøve at samle op mod 30.000 mennesker i Hirtshals, udtaler Naturmødets formand Arne Boelt.

– Lige nu er det vigtigste, at vi alle bakker op om at begrænse smittespredningen og passer på os selv og hinanden.

Iflg. naturmødechef Jesper Lauritsen går man nu i gang med at kontakte alle tilmeldte aktører til Naturmødet 2020 for at forklare dem situationen.

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort sit regnskab for 2023, og tallene taler deres tydelige...

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort...