Mindeord: Ole Schmidt fra MSC er gået bort

Senior Stakeholder Engagement Manager for MSC i Danmark er ikke længere i blandt os
af Line Dalgaard Jensen
19 apr 2021

Mindeord af Marine Stewardship Counsil

Det er med stor sorg, at vi deler nyheden om, at vores kollega Ole Schmidt, er gået bort efter kort tids sygdom.

Ole arbejdede for bæredygtigt fiskeri, som Senior Stakeholder Engagement Manager for MSC i Danmark. Ole arbejdede tæt sammen med miljøorganisationer, fiskeriindustrien og forskere, samt kolleger i Sverige, Norge, Storbritannien og Finland.

Ole Schmidt havde en lang erfaring med at arbejde for forskellige institutioner og organisationer og især fiskeri, og han var en respekteret og værdsat kollega i sit netværk blandt fødevarer, landbrug og fiskeri. Hans omfattende viden om både dansk og europæisk politik bragte ham både til Geneve i Schweiz, det danske fødevareministerium og interesseorganisationer i København. Hans netværk var bredt og indflydelsesrigt, og han han var i fiskeriindustrien og blandt partnerne højt respekteret for sin faglighed og sit engagement. 

Hans dybe forståelse for de politiske vilkår og fiskerierhvervets hverdag gjorde, at hans og MSCs kamp for et bæredygtigt fiskeri var realistisk og konstruktivt. Han var i sandhed et menneske om hvem man kan sige: han var med til at gøre en forskel.

Vores kondolencer går til Oles familie, hans fire børn og hans hustru.

Læs mere om:

Flere Nyheder