Athene kommer til Naturmødet

Fiskeriskolens skib, Athene, kommer til Naturmødet i Hirtshals for bl.a. at fortælle om det nye projekt "Vores Fisk"

Når Naturmødet løber af stablen i Hirtshals 19. til 21. maj, er der mulighed for at se Fiskeriskolens skib, Athene. 

– I den forbindelse vil skolen lancere www.voresfisk.dk. Et formidlingsprojekt hvor vi gerne vil fortælle om dansk fiskeri. Mange misforståelser er i de senere år opstået omkring dansk fiskeri. Vi håber med voresfisk at vi kan være med til – ikke nødvendigvis at forherlige fiskeriet – men på et nøgternt grundlag at fortælle, hvor dansk fiskeri er i dag, og historien om fiskeriets betydning for lokalsamfundene, lyder det i den forbindelse fra Bent Bro, konsulent på Fiskeriskolen.

Fiskeriskolen er netop gået i luften med et nyt og unikt fortællingsmateriale, der skal styrke fiskeriets image og danskernes kendskab til dansk fiskeri. Film, hjemmeside, podcasts og humoristiske ”explainers” skal skabe en grundlæggende fortælling og skabe nysgerrighed omkring det blå erhverv.

– Vi ønsker at give alle – og ikke mindst de unge – en bedre forståelse af moderne fiskeri. Hvordan det foregår, hvilke fiskearter vi har, og hvordan vi fanger dem i respekt for havets ressourcer, siger Bent Bro.

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort sit regnskab for 2023, og tallene taler deres tydelige...

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort...