Fremtidens grønne motor-løsning

Nordhavn har afholdt åbent hus, hvor de bl.a. fremviste metanol-løsninger til skibsfarten
af Claus Kirkegaard
15 mar 2022

Den 9. og 10. marts havde Nordhavn Power Solutions rullet den grønne løber ud i forbindelse med et åbent hus. Og de mange besøgende fik mulighed for at se ind i en fremtid, hvor bæredygtighed og klimabevidsthed er nøgleordet.

I løbet af de to dage præsenterede Nordhavn Power Solutions en række produkter og løsninger, der bl.a. er baseret på metanol-teknologien, og satser på, at metanol bliver et af fremtidens alternative brændstoffer til en mere bæredygtig søfart og industri.

Desuden fik de deltagende præsenteret en mobil metanoldrevet generator container – en løsning, der kan fungere autonomt som elværk til både marine og industri.

De besøgende kunne "sparke dæk" på en metanol-motor

- Det har været overvældende! Vi har haft en masse besøgende de seneste to dage,
og det siger rigtig meget om den interesse, der er for grønne løsninger i branchen. Mange visitkort har allerede skiftet hænder, og vi er i dialog med flere virksomheder, der ligesom os, kan se potentialet i metanol som fremtidens brændstof. Det har samtidig været enormt givende for vores gæster, at de kunne gå ud i vores testcenter og se en fysisk metanolmotor i drift, fortæller Søren Rasmussen, adm. direktør i Nordhavn Power Solutions i en pressemeddelelse.

Læs mere om:

Flere Nyheder