Mød Danmarks Fiskeriforening på Food Festival

Nu er programmet for Danmarks Fiskeriforenings aktiviteter på året Food Festival på Tangkrogen i Aarhus endelig klar

Fredag

Pladsen er åben for gæster klokken 13.00 til 19.00.

Dagens smagsprøver: Søkogte rejer og jomfruhummere

TID

AKTIVITET

 

 13.00  Pladsen åbnes for gæster

 

13.00-14.00

1. omgang smagsprøver

 

16.00-17.00

Scene Samtalekøkkenet

Rikke Stjerne vil trylle i køkkenet, hvor hun laver retter med fjæsing, hvilling og jomfruhummere. Undervejs underholder hun med fortællinger fra fiskeriet

12.30-13.30

Undervisning i at filetere fisk

Brødrene Niller & Kalle er på slap line, når de skal lære andre at filetere fisk

15.00-19.00

2. omgang smagsprøver

 

10.00-19.00

Rørefisk

Kom og se en fisk, du må også gøre røre og kysse den – hvis du tør

19.00

Pladsen lukker for gæster

Lørdag

Pladsen åbner for gæster klokken 10.00 til 19.00

Dagens smagsprøver: Stegt lange og koldrøget kulmule

Program:

TID

AKTIVITET

 

10.00

Pladsen åbnes for gæster

11.00-13.00

1. omgang smagsprøver

 

13.00-13.30

Koncert m. Tørfisk del 1

 

14.00

Fiskeauktion m. Tørfisk

 

15.00-15.30

Koncert m. Tørfisk del 2

 

16.30-17.30

Fælleskøkkenet (scene) – Cookalong med

Rikke Stjerne. Billetter bestilles via Food Festivals hjemmeside

Kom med i køkkenet sammen Rikke Stjerne og lær, hvordan du laver den perfekte ising meuniere

16.00-19.00

2. omgang smagsprøver

 

10.00-19.00

Rørefisk

Kom og se en fisk, du må også gøre røre og kysse den – hvis du tør

19.00

Pladsen lukker for gæster

Søndag

Pladsen åbner for gæster 10.00 til 17.00

Dagens smagsprøver: Stegt lange og koldrøget kulmule

Program:

TID

AKTIVITET

 

10.00

Pladsen åbnes for gæster

10.30-12.30

1. omgang smagsprøver

13.30-17.00

2. omgang smagsprøver

13.30-14.30

Scene Samtalekøkkenet

Rikke Stjerne vil trylle i køkkenet, hvor hun laver retter med fjæsing, hvilling og jomfruhummere. Undervejs underholder hun med fortællinger fra fiskeriet

12.30-13.30

Undervisning i at filetere fisk

Brødrene Niller & Kalle er på slap line, når de skal lære andre at filetere fisk

10.00-17.00

Rørefisk

Kom og se en fisk, du må også gøre røre og kysse den – hvis du tør

17.00 Pladsen lukker

 

 

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort sit regnskab for 2023, og tallene taler deres tydelige...

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort...