Fredag
Pladsen er åben for gæster klokken 13.00 til 19.00.
Dagens smagsprøver: Søkogte rejer og jomfruhummere | ||
TID |
AKTIVITET |
|
13.00 | Pladsen åbnes for gæster |
|
13.00-14.00 |
1. omgang smagsprøver |
|
16.00-17.00 |
Scene Samtalekøkkenet |
Rikke Stjerne vil trylle i køkkenet, hvor hun laver retter med fjæsing, hvilling og jomfruhummere. Undervejs underholder hun med fortællinger fra fiskeriet |
12.30-13.30 |
Undervisning i at filetere fisk |
Brødrene Niller & Kalle er på slap line, når de skal lære andre at filetere fisk |
15.00-19.00 |
2. omgang smagsprøver |
|
10.00-19.00 |
Rørefisk |
Kom og se en fisk, du må også gøre røre og kysse den – hvis du tør |
19.00 |
Pladsen lukker for gæster |
Lørdag
Pladsen åbner for gæster klokken 10.00 til 19.00
Dagens smagsprøver: Stegt lange og koldrøget kulmule |
||
Program: |
||
TID |
AKTIVITET |
|
10.00 |
Pladsen åbnes for gæster |
|
11.00-13.00 |
1. omgang smagsprøver |
|
13.00-13.30 |
Koncert m. Tørfisk del 1 |
|
14.00 |
Fiskeauktion m. Tørfisk |
|
15.00-15.30 |
Koncert m. Tørfisk del 2 |
|
16.30-17.30 |
Fælleskøkkenet (scene) – Cookalong med Rikke Stjerne. Billetter bestilles via Food Festivals hjemmeside |
Kom med i køkkenet sammen Rikke Stjerne og lær, hvordan du laver den perfekte ising meuniere |
16.00-19.00 |
2. omgang smagsprøver |
|
10.00-19.00 |
Rørefisk |
Kom og se en fisk, du må også gøre røre og kysse den – hvis du tør |
19.00 |
Pladsen lukker for gæster |
Søndag
Pladsen åbner for gæster 10.00 til 17.00
Dagens smagsprøver: Stegt lange og koldrøget kulmule |
Program: |
||
TID |
AKTIVITET |
|
10.00 |
Pladsen åbnes for gæster |
10.30-12.30 |
1. omgang smagsprøver |
13.30-17.00 |
2. omgang smagsprøver |
13.30-14.30 |
Scene Samtalekøkkenet |
Rikke Stjerne vil trylle i køkkenet, hvor hun laver retter med fjæsing, hvilling og jomfruhummere. Undervejs underholder hun med fortællinger fra fiskeriet |
12.30-13.30 |
Undervisning i at filetere fisk |
Brødrene Niller & Kalle er på slap line, når de skal lære andre at filetere fisk |
10.00-17.00 |
Rørefisk |
Kom og se en fisk, du må også gøre røre og kysse den – hvis du tør |
17.00 Pladsen lukker |
|