Thyborøn Skibs & Motor fejrer 50 år

Det er både virksomheden og leder Tage Hansen, der har jubilæum i en tid med fart på

I dag er en fest dag hos Thyborøn Skibs & Motor.

Her fejrer Thyborøn-virksomheden 50 års jubilæum. Det er både virksomheden, samt leder og medejer Tage Hansen, der skal fejres.

Han var blot 12 år gammel, da han begyndte som fejedreng hos den nyåbnede virksomhed, fortæller han til Folkebladet Lemvig.

20 år senere blev han medejer. Dengang var der godt gang i biksen og mange danske kunder.

I dag er der stadig travlt, men nu er det især de udenlandske fartøjer, som fylder i ordrebøgerne. På den måde har Thyborøn Skibs & Motor forstået at tilpasse sig tiden. 

– Det har været afgørende for os, at vi gennem årene – og hovedsageligt de senere år – har haft mange arbejdsopgaver på udenlandske fiskefartøjer. Hvis vi udelukkende skulle arbejde med fiskefartøjer, der var hjemmehørende i Thyborøn, så havde vi haft en betydeligt mindre virksomhed – ja, måske havde vi slet ikke været her, siger Tage Hansen:

– I de kommende halvandet år har vi alt det, vi kan gøre for at følge med. Der er masser af arbejdsopgaver, og det er især på det norske marked, vi mærker fremgangen. Virksomheden står et godt sted.

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort sit regnskab for 2023, og tallene taler deres tydelige...

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort...