2 nye havneassistenter ved Skagen Havn

To nye ansigter på Skagen Havn: Dan Andersen og Karsten Steffensen

I Skagen Havn er der kommet to nye ansigter. 

Dan Andersen er blevet ansat i en fast stilling pr. 1. november 2022. Dan er uddannet skibsfører og har en bred maritim baggrund, herunder erfaring som kaptajn i offshore industrien. Senest har Dan arbejdet for kystregningstjenesten.

Karsten Steffensen er ansat i et barselsvikariat pr. 1. januar 2023. Karsten er også uddannet skibsfører og har en stor erfaring som styrmand og kaptajn inden for færgefart og i handelsflåden. Han har desuden tidligere arbejdet som fisker.

De vil begge bidrage med deres viden og erfaring til at sikre en fortsat effektiv og sikker drift af havnen, i samarbejde med resten af havneassistentteamet i den maritime serviceafdeling.

– Vi er meget tilfredse med at kunne tiltrække så kvalificerede og erfarne medarbejdere som Dan og Karsten. De har begge både faglige og personlige kompetencer, der passer rigtig fint ind i vores team. De har fået en grundig introduktion til havnen, samt oplæring i deres roller og vi er glade for at have dem med ombord, siger Driftschef ved Skagen Havn, Mikal Nielsen.

Skagen Havn er bemandet døgnet rundt. Der er i alt 6 havneassistenter ansat, der tilsammen dækker vagterne 24 timer i døgnet, 365 dage om året. 

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort sit regnskab for 2023, og tallene taler deres tydelige...

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort...