P. Clausens Fiskehandel involveret i fiskebistro

Når det nye madmarked i Nicolinehus åbner i Aarhus vil fisken komme fra P. Clausens Fiskehandel

Nicolinehus er et stort prestige-byggeri på i den nye bydel Aarhus Ø. I den nye bygning skal der være et stort madmarked, Markedshallen, hvor man blandt andet vil kunne spise hos The Fish Project – der er en fiskebistro specialiseret i fish’n’chips.

Det skriver Stiften.dk.

Det er netop The Fish Project som P. Clausens Fiskehandel er involveret i.

Den populære fiskehandel med Jakob Clausen i spidsen skal levere fiskene, der skal serveres. Udover fiskelevering har Jakob Clausen indgået i arbejdet med at udvikle opskrifter og menuer til det nye spisested.

– Det er ren kærlighed til erhvervet. Det er lidt en legeplads, hvor vi kan blive klogere på kokkene og de ting, som de kan lave med fisk, siger Jakob Clausen til Stiften og tilføjer, at P. Clausens Fiskehandel også kommer til at bruge samarbejde til at lave nogle events i løbet af vintermånederne. Samtidig er det tanken, at der kan komme nogle dage, hvor man forsøger at skabe nogle ‘torvedage’ sammen med andre aktører i den store hal.

Vil man besøge Markedshallen, så åbner den hver dag klokken 11.30 og har åbent frem til klokken 21. Barerne har lidt længere åbent.

Ulovlige tejner bjærget ved Anholt

I sidste uge fandt en patrulje fra Fiskeristyrelsen en masse efterladte tejner med døde dyr i

Ulovlige tejner bjærget ved Anholt

I sidste uge fandt en patrulje fra Fiskeristyrelsen en masse efterladte tejner med døde dyr...