Rekordår i Royal Greenland trods corona

Royal Greenland har haft det bedste år i koncernens historie rent omsætnings- og resultatmæssigt

For fiskerikoncernen Royal Greenland blev 2021 det bedste år i koncernens historie, og det på trods af corona-pandemien, der ramte mange andre hårdt.

Omsætningen endte på 5.638 mio. kr., og resultatet før skat blev på 326 mio. kr. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Helt fra begyndelsen af corona-pandemien lagde koncernen sig fast på nogle strategier, som har hjulpet dem godt igennem 2021.

– Royal Greenland A/S tog tidligt i 2020 en vigtig beslutning om at fortsætte med at fiske, indhandle, producere og sælge nogenlunde som oprindelig planlagt til trods for pandemiens udfordringer. Denne beslutning har sikret, at koncernen gik ind i 2021 med fuld bemanding både på søen og på land, med kurante og sunde lagre og med velbevarede relationer til leverandører og kunder i hele verden, lyder det fra Mikael Thinghuus, adm. direktør i Royal Greenland, i pressemeddelelsen.

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort sit regnskab for 2023, og tallene taler deres tydelige...

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort...