Bland-selv-fisk til fredagshyggen

Fiskevirksomheden Nordfra Danmark har haft succes med levering af større fiskeportioner. Nu forsøger de med mindre fiskekasser - bland-selv-fisk
af Claus Kirkegaard
04 maj 2021

Der er bland-selv-slik til fredag aftens Disney-sjov, og som noget nyt er der nu også bland-selv-fisk til fredagens aftensmad.

Fiskefirmaet Nordfra Danmark har hidtil solgt sine fisk i større portioner. Men nu forsøger virksomheden at nå lidt lidt bredere ud til den danske befolkning. 

- Vi har haft en stigende efterspørgsel på at kunne købe mindre portioner. Nogle vil gerne have en smagsprøve, inden de beslutter sig for at købe større portioner, men der er jo også mange mindre husholdninger, der ikke lige kan overskue at købe to kilo kuller og fire kilo torsk på en gang. Nu leverer vi præcis de samme produkter bare pakket i mindre portioner, fortæller direktør for Nordfra Danmark Poul Martin Petersen ifølge Fyens Stiftstidende.

De mindre portioner bliver pakket og leveret, så de er klar til aftensmaden fredag.

 

Erhvervssucces med fisk

Siden starten i 2017 er Nordfra Danmark vokset år for år. I corona-året 2020 steg omsætningen med imponerende 70 procent, og overskuddet før skat endte på godt 250.000 kroner. 

- Vi fik et ordentligt omsætningshop, da coronaen kom til. Jeg tror, at folk pludselig fik tid til at finde frem til vores fisk og til at lave den fra bunden med en god opskrift, siger han.

 

 

 

Nordfra Danmark

Nordfra Danmark ejes (50/50) af den færøske fiskeproducent (p/f Fofish) og Poul Martin Petersen.

De fleste af fiskene er fanget på langliner i farvandet omkring Færøerne.

Læs mere på nordfra.com

Kilde: Fyens Stiftstidende

Læs mere om:

Flere Nyheder