Større renoveringsarbejde i gang på Hanstholm Havn

Hanstholm Havn har iværksat renoveringsopgaver hen over sommeren og efteråret, bl.a. renovering på kaj 23 og 35 og asfaltering
af Line Dalgaard Jensen
08 jul 2021

Pas på, når du skal rundt havnen i Hanstholm sommeren over. Hanstholm Havn har nemlig iværksat forskellige renoveringsopgaver hen over sommeren og efteråret, som har til formål at optimere havnens infrastruktur.

Det indebærer renovering på kaj 23 og 35, et større asfalteringsarbejde rundt på havnen samt nedrivning af den gamle teknikbygning på Auktionsgade og forskønnelse af de tilbageværende bygninger på pladsen.

 

Kaj 23 og kaj 35 

Entreprenør- og murerfirma HMC har afsluttet renovering af hammeren (toppen af kajen) på kaj 23. Der er skitseret en løsning for kaj 35, hvor betonen vil blive istandsat, og fenderne – efter brugerønske – vil blive flyttet.

 

Asfaltering

Læsseområdet foran det nye logistikcenter forventes at blive asfalteret af entreprenøren umiddelbart efter sommerferien. I den forbindelse vil en del af Auktionsgade også blive asfalteret.

Fra august til oktober vil asfaltentreprenør COLAS gennemføre et større asfalteringsarbejde, hvor et nyt slidlag vil blive udlagt over en stor del af havnen. Enkelte steder vil der blive repareret på de underliggende lag. Den foreløbige tidsplan for de involverede områder er vist på kortet herunder.

Har man som grundlejer nogle områder, der trænger til en overhaling med asfaltmaskinen – og er man interesseret i at koble sig på den kommende renovering – er man meget velkommen til at kontakte havnens tekniske chef, Peter Nymann, på telefon 41 67 69 14 for nærmere aftale.

 

Nedrivning 

Yderligere vil en stor del af den gamle teknikbygning på Auktionsgade 9 blive nedrevet i forbindelse med renovering af havnens pumpestation, og de tilbageværende bygninger vil blive forskønnet. De offentligt tilgængelige toiletter på pladsen vil forblive.

Læs mere om:

Flere Nyheder