Fiskeriskolen vil lokke flere til

Manglen på elever får Fiskeriskolen til at opruste på informationsfronten

Der mangler ikke lærepladser til dem, som ønsker at uddanne sig til erhvervsfiskere. Til gengæld mangler der elever på Fiskeriskolen.

Manglen på elever får nu Fiskeriskolen til opruste på informationsfronten, det skriver Erhverv+ Vestjylland.

Noget af det Fiskeriskolen vil gøre for at tiltrække flere elever er, at de vil gøre skolen mere synlig, da mange slet ikke kender til den eksistens.

– Vi har et skoleskib, som vi sejler rundt og bruger til at invitere børn og unge ind for at høre mere om uddannelsen, og vi deltager i så mange uddannelsesmesser som muligt. Vi kommer også til at øge vores grad af tilstedeværelse på sociale medier, siger Hans Chr. Jeppesen, der er direktør for EUC Nordvest til Erhverv+ Vestjylland.

Det vurderes, at omkring 90 uddannede erhvervsfiskere hvert år forlader branchen af den ene eller anden grund. Samtidig er der kun 51 elever tilknyttet Fiskeriskolen i skrivende stund. Det giver mellem 40-50 ledige studiepladser, som også er garanteret en læreplads, hvilket er årsagen til charmeoffensiven fra skolen i Thyborøn.

Tyskere vil opsende rumraketter fra Nordsøen i løbet af sommeren

GOSA - som står bag opsendelserne - mener ikke, at nogen af raketterne vil gå i stykker efter opsendelsen. Dermed skulle der ikke være...

Tyskere vil opsende rumraketter fra Nordsøen i løbet af sommeren

GOSA - som står bag opsendelserne - mener ikke, at nogen af raketterne vil gå...