Scottish Skipper Expo flyttes til 2021

På grund af corona-krisen er Scottish Skipper Expo netop blevet flyttet til foråret 2021
af Claus Kirkegaard
11 aug 2020

Først var det meningen, at Scottish Skipper Expo 2020 skulle have været afholdt 30. og 31. maj i år. 

På grund af corona-pandemien var man nødsaget til at flytte dette års Skipper Expo til efteråret - nærmere bestemt 13. og 14. november. Og nu flyttes den endnu en gang, skriver Fiskerforum på sin hjemmeside.

Istedet flyttes udstillingen til fredag den 14. maj og lørdag den 15. maj 2021, stadig med udgangspunkt i P&J Live Arena i Aberdeen.

Hugh Bonner, der er administrerende direktør for Mara Media, der udgiver magasinet The Skipper, som står bag den skotske messe, forklarer:

- Vi er kede af at skulle tage dette dramatiske skridt, men vi er overbeviste om, at det er den rigtige beslutning, i betragtning af den vedvarende usikkerhed omkring Covid-19.

- Efter en grundig samtale med både udstillerne og hele branchen, mener vi, at det ikke ville have været muligt at levere en messe med samme høje standard og kvalitet, som branchen forventer. Sundheden og sikkerheden for udstillere og for de besøgende har været de vigtigste faktorer for os, og dét har været den primære årsag til den endelige beslutning om at flytte arrangementet til foråret 2021.

Dermed er Scottish Skipper Expo tilbage i 2021, hvor de også kan fejre 1-års jubilæum.

Elspeth Macdonald, der er administrerende direktør for Scottish Fishermen’s Federation, fortæller, at man selvfølgelig er skuffede, men accepterer udsættelsen.

- Under disse omstændigheder var dét det mest ansvarlige at gøre. Vi ser nu istedet frem til at byde udstillere og besøgende velkommen på Aberdeen-Messen i 2021 og til en forhåbentlig lysere fremtid for industrien, lyder det.

Flere Nyheder